Indbydelse til seminar 2013

Indsendt af: Inga Mortensen - 28.10.2012
 

Den første sne er faldet, derfor er det på høje tid at reservere den første weekend i 2013, 4. - 6. januar 2013, til 2-farvet seminar på Antvorskov kaserne i Slagelse.

Temaet for seminaret bliver Din Samling og dette tema vil være udgangspunktet for de fleste aktiviteter på seminaret. Der skal i den forbindelse lyde 3 opfordringer:

1)  Vi opfordrer de som måtte have lyst til på seminaret, at fortælle om deres samling og måske fremvise hele eller dele af den. Tilmelding til hans.mortensen@email.dk snarest muligt af hensyn til den endelige programlægning.

2)  Forslag til emner til Workshops, der tager deres udgangspunkt i temaet. Forslag kan sendes til hans.mortensen@email.dk snarest muligt af hensyn til den endelige programlægning.

3)  I forbindelse med tilmeldingen opfordres du til at fremsende et spørgsmål med tilhørende svar, der tager sit udgangspunkt i din samling. Såvel spørgsmål som svar skal være entydigt.

Svaret skal have været offentliggjort i bøger eller artikler. Det dur altså ikke med en lille spidsfindighed fra samlingen som end ikke din kone kender svaret på.!!

 

Den Vestsjællandske Studiegruppe

Inga Mortensen

 

Se forløbig program opdateret 03.12.2012