Det nye pladningssystem

Indsendt af: Thomas Løjmann Jørgensen - 09.01.2014
Indsend en kommentar
 

Hej alle,

 

Tak for sidst! Det var hyggeligt at nye og gamle ansigter.

 

Som lovede på seminaret, her hermed adgang til det pladningssystem som vi præsenterede.

 

Det er endnu begrænset hvad der er blevet puttet ind i systemet af informationer, og det er umuligt at sidde få folk dels til at putte informationer i systemet men også at holde det opdateret. Derfor endnu en opfordring til at kontakte mig, hvis man ønsker at være med til at hælde informationer i systemet, tegne eller holde en serie/setting opdateret, med de seneste oplysninger.

 

Jeg har noteret Hans for at taste setting 15 ind, stor tak for det Hans. Er der andre der kan overtales til at give en hånd med, med nogle af de andre opgaver? Der er som sådan ikke en hård deadline på opgaverne – men vi håber at de som tilkendegiver at de vil hjælpe også har tiden og lysten til at få gjort systemet mere komplet. Det bliver ikke bedre end de oplysninger som vi fodrer det med!

 

Systemet lever pt. på adressen www.hg4.dk, men på et tidspunkt forventes det at vi finder en mere passende adresse eller evt. flytter sammen med tofarvet.dk som de fleste allerede kender.

 

Kig på ’status siden’ og se hvilke settings der allerede er tastet ind, samt hvilke der er ’markeret’ for grafisk søgning. Allerede nu er jeg ved at kigge på de forslag der blev delt med mig på seminaret samt med at taste endnu mere ind, markerer fejl og lave tegninger.

 

Oplever du problemer med systemet eller har spørgsmål til det, så send mig endelig en mail eller ring på 52 15 97 29, så skal jeg forsøge at hjælpe.

 

En stor tak til arbejdsgruppen samt de frivillige der allerede har meldt sig på banen.

 

De bedste hilsner,

 

Thomas Løjmann Jørgensen